Om oss

Autoglaze AS ble startet i slutten av 2013 med det mål å kunne tilby bileiere såvel som firmaer et solid vareutvalg til en fornuftig pris.

Som et entusiasteid firma savnet vi mangfoldet av produkter som finnes i Europa og USA, vårt mål er å tilby kundene våre noe annet og bedre enn det som er å få tak i her i Norge.

Autoglaze AS er Max Protect Norge.

Vi er importør av følgende produsenter:

Max Protect:

Produktene er utviklet i England hvor de har tilnærmet like miljøforhold som Norge. Sommer som vinter. Dette betyr at produktene tåler de ekstreme påkjenningene som de 4 årstidene i Norge har å by på. Pollen, salt, varme, kulde, fukt/regn you name it, Max Protect sine produkter holder hva de lover og er blant de beste i verden innenfor sitt felt.

3D Professional:

En stor produsent av det meste innenfor bilpleieprodukter, signalproduktene deres er polisher, poleringsputer, avfettinger og såper til fornuftige priser, som er effektive og trygge, de scorer høyt på kundetilfredshet.

Britemax:

Det beste fra 2 kontinenter, britisk eierskap og produksjon i USA. Britemax er kjent for sine to metallpolisher, en fantastisk alkalisk avfetting og sin Detail Spray.

Vår egen Autoglaze serie:

Vårt ønske om å kunne tilby kundene våre noe annet, fikk oss inn på tanken om en egen produktserie. Herunder avfettinger, felgrens, såper osv.